titotiptop
Contact Lenses yang unik + pelik
Wednesday, 11 May 2011 • 11:53 • 3 comments

Mesti ade antara u ols sume ni suka pakai contact lens kan. Function : untuk membetulkan rabun dan nmpak menarik sket. ahaks. Tapi, macammane pulak dengan orang yang suke pakai contact lens yang boleh menjadikan die nampak scary?? hohohhhh. no comment. Kali ni moh kite tengok koleksi contact lens yang mungkin u ols tak terjangka pon.. Jom. layansss...



1)  SOCCER LENSES
Untuk peminat bola sepak, ini adalah lens yang paling seswai untuk anda. Korang akan sentiasa nampak bola kat depan mata korang. At least, orang yang berjumpa dgn korang yang akan nampak. haha





2)  TWO IN ONE LENSES
Emm.. yang ni aku nak komen lebeh2 tak berani. Sebab mengikut instinct six sense aku mengatekan ini adalah photoshop.. hahaha. Walaubagaimanapon, ia tetap nampak sangat real.




3) SNAKE LENSES
Sape yang pakai contact lens ni aku tak nak kawan dengan die. Nampak sangat jahat!! ;)




4)  DOLLAR LENSES
Huhu macam kat cite kartun plak ade tanda dollar kat mata die.. Kalau macam ni, senang la kite nak spot org yang kaki cukur ni kan.





5)  MICKEY LENSES
Yang ni... =.='... Daripada comei katun mickey mouse ni terus tak comei dah bile dalam bijik mata beliau..




6) CD LENSES
Bayangkan korang dengar alunan muzik daripada mata korang~ mesti hebat!





7)  SMILEY FACE LENSES
Yang ni sejenis je dengan Mickey tadi.. teros tak comei..





8)  ZEBRA LENSES
Bagi aku pakai contact lens ni menampakkan pemakainye kelihatan lebih tua.. muahaha. Takot. macam glaucoma.



9)  HYPNOTYZE LENSES
Sesiapa yang rasa nak pukau orang boleh pakai bende ni.. Lepas dah berjaya tu, korang bolehlah teruskan kejahatan korang. Tu pon kalau berjaya la. haha





10)  BIOHAZARD LENSES
Caution : Biological hazard
Amaran : Janganlah u ols pandang mata die.. Bahaye...





11)  JEWELRY LENSES
Huhu.. yang ni memang aku tak jangka.. Cool kan?
Tapi nampak macam menangis.. tapi cool jugak ;)





12)  CAT LENSES
Jangan fikir hanya manusia yang boleh pakai lenses. Itu tidak benar: kucing pon boleh... haha


Thanks for reading this entry!



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;) Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back
;D
Posts About Link Stuff





CREDITS:
Template By: Hasna
Big helped: Syifa
Owner: Sarah Afifah