titotiptop
hye! hye! hye~~
Sunday, 20 February 2011 • 03:23 • 0 comments

Hola, assalamualaikum... Waaaahh..akhirnye dapat gak aku buat blog nih. Setelah sekian lame nak wat. *o* hohoho. First at all, meh aku perkenalkan diri aku kepade semua pembace sekalian..
Name aku Nur Athirah binti Mustafar.. umo skang 20 tahun.. BIRTHDAY 30 SEPTEMBER 1991. haha~

Di antara tempat pengajian aku adalah seperti berikut :

  • Tadika Perpaduan Sg. Udang, Melaka
  • SK Sg. udang, Melaka
  • SK Kg. Nasib, Enggor, Perak
  • SMK Simpang Beluru, Enggor, Perak
  • SMK Gunung Rapat, Ipoh
  • MRSM Kepala Batas, Pulau Pinang
  • Pusat Asaai Sains Universiti Malaya (PASUM)
  • Universiti Malaya
Hahaha.. terskema la plak kan. mintak sori la.. klu boleh, aku teringin sgt nak jmpe kwn2 lme. rmai yg dah lost contact... :(

Emm.. tujuan blog aku ni semestinye aku nak share2 ngan korg sebarang in4mation yg menarik.. n maybe jugak aku nak jadikan as my diary la lebih kurang.. huhu.. sekadar mengisi mase lapang, ape salahnye yek. peace!!! ^_^V




Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;) Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back
;D
Posts About Link Stuff





CREDITS:
Template By: Hasna
Big helped: Syifa
Owner: Sarah Afifah